Slotsessie Sprekersacademie

activiteit
Datum en uur: 
don, 27/04/2017 - 19:00
Locatie: 
Cultuurhuis de Warande (Tuinzaal), Warandestraat 42, 2300 Turnhout

Verhalen van en voor ondernemers, daar gaat het om tijdens de slotsessie van de Sprekersacademie op 27 april. Verhalen over innovatie en creativiteit, over durf en verandering.

Vier ondernemers nemen één voor één het woord. Ze tonen jullie graag het resultaat van een intensieve training in presentatietechnieken. Dankzij Inspiring Speech zijn ze klaar om hun verhaal te vertellen.

Benieuwd? Wij nodigen jou van harte uit om te komen luisteren en tijdens de receptie in gesprek te gaan met de inspirerende sprekers van deze avond. De line up volgt weldra!

Programma

19u00 – Onthaal met een drankje
19u30 – Welkom
19u45 – Straffe ondernemers vertellen hun verhaal
21u15 – Netwerkdrink 

Inschrijven

Deelname is gratis maar inschrijven is wel verplicht en kan via deze link.

Het project ANTWERP. POWERED BY CREATIVES. CONNECTING THE DOTS. stimuleert cross-sectorale samenwerkingen tussen creatieve en reguliere sectoren in de provincie Antwerpen, om innovatie te stimuleren.
Hiertoe worden onder meer co-creatietrajecten, workshops, bedrijfsbezoeken, opleidingen en netwerkevenementen georganiseerd.
ANTWERP. POWERED BY CREATIVES., het designplatform voor de provincie Antwerpen werkt voor dit project samen met Stad Mechelen, Stad Turnhout en SPK en ontvangt hiervoor 520.654,44 euro subsidies van Europa via het Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling (EFRO).