Trans4MORE

activiteit
Datum en uur: 
din, 15/05/2018 - 18:00
Locatie: 
Thomas More, Campus Blairon 800, 2300 Turnhout

Onze samenleving verandert razendsnel. Hoe gaan we om met de innovatieve technologieën en ontwikkelingen en welke verrassingen heeft de toekomst voor ons in petto? Na een meer dan geslaagde eerste editie bundelen SPK en Thomas More opnieuw de krachten voor Trans4MORE. Op dit niet te missen laagdrempelige maar eigenwijze netwerkevent staan innovatie en transformatie centraal. Schrijf je snel in en laat je onderdompelen in de verrassende wereld van Trans4MORE! Benieuwd naar de sfeer van vorig jaar en wat er allemaal te beleven viel? Bekijk dan zeker dit filmpje.

Programma

Trans4MORE richt zich naar ondernemers, leidinggevenden, medewerkers, beleidsmakers, actoren in de creatieve en culturele sector, studenten ... kortom iedereen die innovatie en creativiteit hoog in het vaandel draagt en open staat voor frisse en vernieuwende invalshoeken om als mens/individu in de huidige maatschappij gelukkig te leven, te werken en te groeien.

Je ontdekt tijdens Trans4MORE transformaties op verschillende niveaus: individueel, team, bedrijf/organisatie en maatschappelijk. Zo valt er voor iedereen iets te beleven. We inspireren deelnemers met verhalen, we tonen de innovaties van de toekomst, we stimuleren onverwachte ontmoetingen, en geven de kans om ook daadwerkelijk aan de slag te gaan in workshops.

Het event, opgezet i.s.m. SPRDLUX EVENTS, is hop-on hop-off: je kiest naar eigen voorkeur, interesse en goesting wat de avond zal brengen.

Het volledige programma kan je bekijken op www.trans4more.be.‚Äč

Inschrijven

Ook inschrijven kan via www.trans4more.be.