We realiseren samen met u en andere partners vernieuwende projecten die de overgang mogelijk maken naar een duurzame, aantrekkelijke regio.
Wij nemen initiatief om samen met u beloftevolle opportuniteiten voor de regio te detecteren.
Organisaties in en buiten de regio kunnen terecht bij SPK voor advies over vernieuwende en/of niet-alledaagse uitdagingen.
Een ervaren coach helpt u nieuwe groeipistes te benoemen, te becijferen en deze om te zetten in concrete strategische actieplannen.
Deze website bundelt ons uniek aanbod van diensten, activiteiten en trajecten voor ondernemers.
Luxexcel, één van de bedrijven die gevestigd zijn op de Open Manufacturing Campus in Turnhout (spin-off van SPK), pioniert met 3D-printtechnologie voor complexe brilglazen.
08-02-2018
Het project Design4SE, opgezet door SPK en het Expertisecentrum Business Design & Innovatie, heeft als doelstelling om in vijf steden en gemeenten een antwoord te formuleren op een aantal maatschappelijke uitdagingen (wegwerken tekorten in de kinderopvang, samenwerking sociale economie en zorgsector, invulling leegstand, …).
08-02-2018
Het project 2B Connect zet zich in voor meer biodiversiteit op bedrijventerreinen. Als trekker van het pakket ‘Kennis en Netwerk’ organiseert SPK samen met de verschillende partners enkele opleidingen.
08-02-2018
Van 1 tot 7 maart 2018 noteer je voortaan een gezonde actieweek op jouw gezinskalender. De ‘Week van de Keigezonde Kempen’, waar KIKO één van de partners is, staat bol van de activiteiten voor een gezond(er) gezinsleven.
08-02-2018
Na een meer dan geslaagde eerste editie bundelen SPK en Thomas More opnieuw de krachten voor Trans4MORE. Op dit niet te missen laagdrempelige maar eigenwijze netwerkevent staan innovatie en transformatie centraal. Schrijf je snel in en laat je onderdompelen in de verrassende wereld van Trans4MORE!
08-02-2018
Grijp dan nu uw kans en doe beroep op het mobiel waterstofvulpunt (350 baar) van WaterstofNet! Een project waar SPK één van de partners is.
24-01-2018