Na 30 jaar pionier in streekontwikkeling, vervelt SPK tot een nieuwe organisatie.
We helpen bedrijven, organisaties of overheden om nieuwe kansen te ontdekken en onbenut potentieel bloot te leggen.
We creëren nieuwe ideeën, ontwikkelen ze tot prototypes van nieuwe producten of diensten, testen ze uit in de praktijk en schalen ze op.
We zetten graag in op het versterken van bestaande ondernemingen, door hen te begeleiden naar bloeiende duurzame organisaties.
We faciliteren op allerlei vernieuwende manieren concrete verbinding en kruisbestuiving, bijvoorbeeld tussen creatieve en klassieke ondernemers,...
Nacht van de Vleermuis
Binnen 2B Connect begeleidt Blenders enkele bedrijven in Beerse bij het uitvoeren van natuurgerichte maatregelen, waaronder NV Campine en de gemeente Beerse. De vleermuizenverblijfplaats bij Campine is hier een eerste realisatie van.
14-08-2018
Robot-Human
Hoe ga je als klein of middelgroot maakbedrijf om met de dagelijkse uitdagingen én bijkomende kansen in een dynamisch en wereldwijd productienetwerk? Maak als KMO kennis met het begrip Industrie 4.0 en concepten daarrond. 
14-08-2018
Werk je graag met kansengroepen en schaaf je graag je educatieve skills bij? Ben je digitaal mee en heb je bij voorkeur verstand van social media marketing? Dan zijn wij op zoek naar jou!
27-06-2018
Heb je al gehoord van de Green Deal bedrijven en biodiversiteit? De Green Deal zal tussen september 2018 en 2021 de biodiversiteit op bedrijventerreinen verhogen en het draagvlak ervoor versterken. Dit initiatief wordt mee genomen door Corridor, spin-off van Blenders.
06-06-2018
Blenders bereidt momenteel een project voor dat een innovatieve aanpak nastreeft rond ervaringsgericht leren van medewerkers. Het project is er op gericht om de competenties en talenten van medewerkers op een vernieuwende en verrijkende manier te versterken.
06-06-2018
Blenders doet een oproep aan alle optimistische enthousiastelingen die mee willen denken in kansen in plaats van in problemen. We zoeken mensen met diverse achtergronden die vol overgave mee op zoek gaan naar de ontelbare mogelijkheden die de samenleving ons te bieden heeft.
05-06-2018