Beurs Jong Digidak - 25.11.17

Geplaatst op di, 21/11/2017 - 14:54

Op zaterdag 25 november organiseert Jong Digidak, een project van SPK, een slotbeurs in de Warande in Turnhout om het succes van dit project in de verf te zetten. Er wordt gestart met het toneelstuk “Cybernest” en aansluitend kan je een bezoekje brengen aan de beurs. Iedereen is van harte welkom!

Om 10u00 gaan we van start met een interactief toneelstuk “Cybernest” dat de thema's online veiligheid en cyberpesten aankaart.

Na het toneelstuk kan je tot 17u00 een bezoekje brengen aan de verschillende beursstanden waar je allerlei ICT-gerelateerde toepassingen kan zien en testen. Zo zal er een stand staan met ware race-drones, kan er met robots worden gereden, zal er een VR-gaming stand zijn, kan je een 3D printer aan het werk zien en meer!

Nadat alle standen bezocht zijn, ontvangen de bezoekers een goodiebag waarin ze ook een bonnetje vinden voor een hapje en een drankje.

Zowel de toneelvoorstelling als de beurs zijn gratis te bezoeken, inschrijven is niet nodig, iedereen mag vrijblijvend langskomen.

Locatie:
Cultuurhuis de Warande
KUUB (rode toog)
Warandestraat 42
2300 Turnhout

Meer info:
Meer info vind je in de flyers rond “Cybernest” en “Digtal Taste”.