De eerste editie van Trans4MORE was een groot succes!

Geplaatst op wo, 17/05/2017 - 16:26

SPK en Thomas More organiseerden op 11 mei voor het eerst het creatief event Trans4MORE, en we mogen besluiten dat het een groot succes werd met meer dan 350 aanwezigen. Voor iedereen viel er wel iets te rapen in het rijk gevulde programma van smaakmakers voor creativiteit en transformatie.

Na een verwelkoming ‘in songfestival-stijl’ door Els Van Weert (regiodirecteur Thomas More Kempen) en Bart Wuyts (directeur SPK) opende een inspirerende Jan Bommerez de avond. Hij liet de aanwezigen kennismaken met het begrip ‘transformatie’, als een verandering die van binnen naar buiten plaatsvindt en niet is terug te draaien. Hij overtuigde zijn publiek dat onze hersenen niet te vertrouwen zijn, en verbinding de echte sleutel is tot succes.

Daarna was het tijd voor een groot aanbod aan creatieve proevertjes met voor ieder wat wils: velen lieten zich inspireren door persoonlijke verhalen van storytellers, anderen waagden zich aan een blind date, aan één van de workshops of bezochten de talrijke innovatieve demonstraties. Sommigen hadden het geluk om een testritje te maken met één van de Tesla’s van de Belgische Tesla-club. Tussendoor was er muziek, hapjes, drankjes en een zwoele sfeer op het aangename terras van Thomas More Turnhout.

Kortom, het was weer een verrassende avond vol innovatieve en creatieve vormen van ondernemerschap en transformatie, een boeiende ontdekkings- en inspiratieplek waar nog lang over nagepraat kan worden.

Voor wie het allemaal nog eens wil herbeleven, bekijk hier de fotoreportage van Trans4MORE.

De presentatie van Jan Bommerez vind je hier.