KIKO goes Facebook

Geplaatst op wo, 01/02/2017 - 14:11

KIKO staat voor kinderopvang inspireren en krachtig ondersteunen. Met onze nieuwe facebookpagina: https://www.facebook.com/KIKOBKO willen we inzetten op dat inspireren en uiteraard ook informeren over onze werking. 

Met deze facebookpagina brengen we tal van inspiratieprikkels rechtstreeks tot bij de medewerkers in de buitenschoolse kinderopvang. 

We posten elke week informatie rond een bepaald thema. Deze thema’s sluiten ofwel aan bij nationale/wereldse evenementen (bv. Week van de Buitenschoolse KinderOpvang, Gedichtendag, Week van de Opvoeding, Voorleesweek, Modderweek, Buitenspeeldag, …) ofwel gaan ze over zaken die wij hoog in het vaandel dragen (diversiteit, creativiteit, talenten, natuurbeleving, inclusie, media, …). We halen onze mosterd uit onze eigen inspiratiebibliotheek, maar delen ook interessante zaken van partners en experten in bepaalde domeinen. Je vindt een variatie aan tips en prikkels terug op onze facebookpagina. Gaande van ideeën voor activiteiten en inrichting, over interessante boeken, filmpjes en websites tot inspirerende evenementen en projecten van onszelf en partners. Kortom de facebookpagina laat ons toe heel kort op de bal te spelen, in te gaan op actuele thema’s en evenementen en een sterke band op te bouwen met de medewerkers uit de buitenschoolse kinderopvang.

Nog maar net gestart, hebben we nu al meer dan 170 volgers! Het geeft aan dat deze pagina gesmaakt wordt, maar ook dat we nog veel meer mensen kunnen bereiken. Dus redenen te over om nu je facebookaccount te openen en KIKO te liken!