Let’s Blend - 16.04.18 - NewSPK

Geplaatst op wo, 07/03/2018 - 17:18

Na 30 jaar van pionierende socio-economische impact in de regio Kempen, vervelt SPK tot een nieuwe organisatie. Ben je benieuwd naar onze nieuwe naam? Laat je je graag inspireren door één van de naaste medewerkers van Nelson Mandela? Noteer dan alvast 16 april in je agenda voor de lancering van het nieuwe SPK!

Het voorbije jaar stond voor alle medewerkers van SPK in het teken van verandering en vernieuwing; en voor één keer ging het bij die vernieuwing niet enkel om de projecten en activiteiten, maar om het wezen van de organisatie zelf. Met z’n allen legden we immers de basis voor een nieuwe organisatie, een logische volgende stap in onze evolutie.

Eerder berichtten we al over een grondige vernieuwing van het bestuur van SPK, die plaatsvond eind vorig jaar.

Op 16 april is het tijd voor de volgende stap en zullen we de nieuwe organisatie boven de doopvont houden. We vertellen je dan graag welk boeiend transformatietraject we doormaakten en leggen je haarfijn uit wat we vanaf nu voor jou hopen te betekenen. En natuurlijk kom je als eerste onze nieuwe naam te weten! Begin maar alvast te gokken …

Als klap op de vuurpijl hebben we niemand minder dan David Venter bereid gevonden om er ook bij te zijn. David is een Zuid-Afrikaanse menswetenschapper die het voorrecht genoot om tien jaar lang nauw samen te mogen werken met de legendarische president Nelson Mandela. David Venter komt graag een hart onder de riem steken van het nieuwe SPK en ons inspireren met zijn rijke inzichten.

Praktisch

De festiviteiten gaan door op maandagavond 16 april, in het Europeion-gebouw van de Campus Blairon in Turnhout. We verwelkomen jullie graag vanaf 18u00 met een broodje en een kop koffie, om vanaf 18u30 in de aula de presentaties te laten starten. Ongeveer twee uurtjes later bieden we iedereen graag de kans om volop te netwerken en te verbinden bij een fijne receptie.

Inschrijven

We vieren deze geboorte graag met zoveel mogelijk huidige en vroegere (project)partners, klanten, financiers, stakeholders, en andere geïnteresseerden. Deelnemen is gratis, mits inschrijven via deze link.

Tot slot nog dit: jouw deelname en interesse is voor ons het mooiste geschenk. Mocht je niettemin toch een cadeautje willen geven, dan verwijzen we graag naar onze ‘vriendenrekening’ bij de Koning Boudewijnstichting waarop je vrijblijvend een bijdrage mag doen: BE10 0000 0000 0404, op naam van KBS, met gestructureerde mededeling 013/1080/00121. (voor bedragen vanaf 40 euro krijg je volgend jaar een fiscaal attest toegestuurd)