Midterm event 2B Connect - 26.06.17

Geplaatst op ma, 19/06/2017 - 14:16

Ooit gedacht aan een aangelegde poel met kikkers of libellen op een bedrijventerrein? Bomenrijen of bloemenweides vol vlinders? Heel wat bedrijven wel. 2B Connect vergroent terreinen, leidt adviseurs op, en onderzoekt en verspreidt kennis en goede voorbeelden! SPK zet mee zijn schouders onder dit project.

Hoe gaan deze toonaangevende bedrijven tewerk met biodiversiteitsmaatregelen en waarom? Welke kansen liggen er voor parkmanagement om te werken aan een natuurlijke uitstraling van het bedrijventerrein? Waar biedt natuur innovatieve oplossingen? Binnenkort is het project 2B Connect halfweg. De terreinwerken starten volop. Op 26 juni 2017 vertellen 2B Connect, bedrijven, parkmanagers en beleidsmakers je graag waar de raakvlakken liggen voor bedrijven en biodiversiteit.

Schrijf je uiterlijk vandaag nog snel in via deze link en grijp de kans om je te laten inspireren door ervaringen uit de eerste hand, interactieve workshops en een boeiende excursie. Want het 2B Connect midterm event in het Leuvense Provinciehuis van de provincie Vlaams-Brabant mag je zeker niet missen!