Ondernemers: Zet je goede voornemens om in actie!

Geplaatst op wo, 10/01/2018 - 10:13

Na het succes van de voorbije edities start SPK opnieuw met het innovatietraject Connecting the Dots voor ondernemers die groei en innovatie hoog in het vaandel dragen.

Voor de vierde keer nodigt SPK – dit keer opnieuw samen met APBC – een beperkt aantal bedrijven uit om onder professionele begeleiding nieuwe business opportuniteiten of bedrijfsoptimalisaties onder de loep te nemen.

Het traject kreeg de naam “Connecting the Dots”, en dat is niet voor niets: vaak komen we bedrijfsleiders tegen die overlopen van geniale ideeën en overal nog nieuwe kansen zien. Echter, het dagelijkse management van hun organisatie en urgentie die de klant eist, staat in de weg om de tijd te nemen met deze ideeën daadwerkelijk aan de slag te gaan. Veel losse ideeën dus, die weinig of geen vervolg krijgen en uiteindelijk ergens in de schuif belanden. Zonde! Om die reden nam SPK enkele jaren terug het initiatief om ondernemers een traject aan te bieden waarin ze de tijd, de ruimte, de ondersteuning en de creatieve injectie krijgen om met hun ideeën aan de slag te gaan.

Op die manier werden bedrijven uit diverse sectoren (zorg, voeding, financiële dienstverlening, bouw, …) tijdens de voorbije trajecten op koers gezet om concrete nieuwe innovaties te realiseren.

Interesse om deel te nemen? Neem dan een kijkje op deze pagina waar je alle info kan terugvinden.

Mocht je meer vragen hebben, dan kan je terecht bij Florence Maes of Bart Wuyts.