SPK helpt je bij de opmaak van jouw ESF-dossier

Geplaatst op wo, 01/02/2017 - 13:29

Als projectenorganisatie heeft SPK de voorbije jaren heel wat expertise opgebouwd rond het uitvoeren van ESF-projecten. We willen deze expertise inzetten om organisaties en bedrijven uit ons netwerk te begeleiden bij de opmaak van projectaanvragen.

Momenteel staan er een aantal oproepen open die uiterst relevant kunnen zijn voor het versterken en professionaliseren van je interne organisatiestructuur, en waarvoor je een subsidie van max. 80.000 euro kan krijgen. SPK begeleidt je bij de voorbereidingen van jouw dossier, van conceptualisering tot het uitschrijven van het dossier. Desgewenst kunnen wij je bij goedkeuring verder ondersteunen bij de rapporteringen en project-technische vereisten.

Info over de oproepen

Anders Organiseren: projecten willen de werkbaarheid van jobs van werknemers verbeteren door aanpassingen aan de organisatiestructuur van een onderneming te stimuleren.

Duurzaam loopbaanbeleid: projecten willen de werkbaarheid van jobs op de Vlaamse arbeidsmarkt verbeteren door het introduceren van een duurzaam loopbaanbeleid op organisatieniveau. Een duurzaam loopbaanbeleid kan leiden tot een win-winsituatie voor zowel medewerker als organisatie. Enerzijds schept dit beleid zinvolle en werkbare loopbanen voor werknemers waardoor ze langer en meer gemotiveerd aan de slag kunnen blijven. Anderzijds is het gericht op het waarborgen van de continuïteit van de organisatie. We moedigen organisaties dan ook aan om beleidsinstrumenten en -systemen te implementeren die de duurzaamheid van loopbanen voor zowel werknemers als organisaties ten goede komen, zodat een zo hoog mogelijke werkzaamheidsgraad gerealiseerd kan worden in Vlaanderen.

Meer informatie over openstaande oproepen vind je ook op de website van ESF.

Geïnteresseerd?

Neem gerust vrijblijvend contact op voor meer info: stefan.helsen@spk.be.