Trans4MORE - 15.05.18 - Ontdek het volledige programma!

Geplaatst op wo, 25/04/2018 - 11:22

Op 15 mei bundelen Blenders en Thomas More opnieuw de krachten voor Trans4MORE, het laagdrempelige netwerkevent waar innovatie en transformatie centraal staan. Benieuwd wat deze boeiende en verrassende avond allemaal voor jou in petto heeft?

Schrijf je dan snel in en laat je onderdompelen in de verrassende wereld van Trans4MORE! Benieuwd naar de sfeer van vorig jaar en wat er allemaal te beleven viel? Bekijk dan zeker dit filmpje.

Programma

Je ontdekt tijdens Trans4MORE transformaties op verschillende niveaus: individueel, team, bedrijf/organisatie en maatschappelijk. Zo valt er voor iedereen iets te beleven. Het event, opgezet i.s.m. SPRDLUX EVENTS, is hop-on hop-off: je kiest naar eigen voorkeur, interesse en goesting wat de avond zal brengen.

  • Keynote speaker Jasna Rok spreekt over 'The Art of dreaming big. Fashion as an interface to digital dimensions.'
  • Storytelling: Kom luisteren naar verhalen van en voor ondernemers. Verhalen over winnen en verliezen, over leerpunten en mislukkingen. Verhalen over vallen en weer opstaan, over het leven van mensen en straffe ondernemers.
  • Workshops: Ga zelf aan de slag!
  • Moving moments: De blind dates zijn in een nieuw jasje gestoken! Wil je graag een inspirerend één-op-ééngesprek met een aantal durvers uit onze samenleving? Kom dan op 15 mei naar het moving moments point om je te registreren.
  • Showcasing: Laat je verrassen door de innovaties van morgen. Welke nieuwe technologieën komen op ons af? Wat zijn nieuwe ontwikkelingen? Nieuwe businessmodellen? Je kan het proefondervindelijk ontdekken.
  • Beleving: Vertrek op ontdekkingsreis en dompel je onder in een wereld vol creativiteit en innovatie.

Blijf niet langer aan de zijlijn staan en neem het heft in handen: wij zijn met z'n allen de samenleving van morgen. Trans4MORE klinkt op 15 mei samen met jullie op de toekomst! Wil je meer weten over Trans4MORE? Klik dan hier.

Een leuke teaser vind je hier.

Praktisch

Datum: Dinsdag 15 mei 2018
Aanvang: 18u00
Locatie: Thomas More, Campus Blairon 800, 2300 Turnhout

Inschrijven

Voor meer gedetailleerde info over het programma en om in te schrijven, ga naar www.trans4more.be.