Trans4MORE editie 2018 was een groot succes!

Geplaatst op wo, 30/05/2018 - 15:05

Op 15 mei organiseerden Blenders en Thomas More voor de tweede keer het event Trans4MORE. De meer dan 300 aanwezigen hebben ook dit jaar genoten van een gevarieerd programma rond innovatie en transformatie.

Na een openingsact van Trinxx en een welkomstwoordje door Els Van Weert (regiodirecteur Thomas More Kempen) en Bart Wuyts (directeur Blenders) was het de beurt aan Vincent Méclot van Be The Change om alle aanwezigen te inspireren en in de juiste sfeer te brengen.

Daarna kon iedereen naar eigen goesting, interesse en voorkeur kiezen uit een waaier aan mogelijkheden: sommigen gingen luisteren naar persoonlijke verhalen van storytellers, anderen waagden zich aan een moving moment (een nieuwe versie van de blind date) of namen deel aan één van de workshops. Velen brachten een bezoekje aan de showcasers die met hun gevarieerd aanbod voor ieder wat wils in petto hadden. Tussendoor kon men op het gezellige terras van Thomas More Turnhout genieten van de Italiaanse keuken van Mille Paste.

De apotheose van de avond was Jasna Rok. Jasna wist iedereen te boeien met haar revolutionaire ideeën die tot leven komen in haar disruptieve design collecties waarbij ze elektronica, intelligent textiel, 3D, virtual en augmented reality gebruikt.

Kortom, het was weer een verrassende avond vol innovatieve en creatieve vormen van ondernemerschap en transformatie, een boeiende ontdekkings- en inspiratieplek voor alle aanwezigen.

Voor wie het allemaal nog eens wil herbeleven, bekijk hier de fotoreportage van Trans4MORE editie 2018.