Wil uw bedrijf ervaring opdoen met waterstofmobiliteit?

Geplaatst op wo, 24/01/2018 - 14:24

Grijp dan nu uw kans en doe beroep op het mobiel waterstofvulpunt (350 baar) van WaterstofNet! Een project waar SPK één van de partners is.

Er is een toenemende belangstelling voor logistieke toepassingen en transport op waterstof (bv. heftrucks, auto’s, vuilniswagens, ...). Bedrijven tonen steeds meer interesse in het inzetten van deze waterstoftoepassingen, maar willen ze graag eerst kunnen testen. 

Om bedrijven te faciliteren bij het testen van deze zero-emissie mobiliteitstoepassingen heeft WaterstofNet een mobiel waterstofvulpunt aangekocht. Om waterstoftoepassingen te kunnen testen, is het immers ook nodig om te kunnen tanken.

Zo wil WaterstofNet - met de steun van de provincie Noord-Brabant en het Interreg V project ‘Waterstofregio 2.0', die het waterstofvulpunt mee financieren - het demonstreren van mobiliteitstoepassingen op waterstof makkelijker maken.

Heeft uw bedrijf of organisatie interesse om heftrucks, auto’s, vuilniswagens, … te testen aan de hand van dit mobiele waterstofvulpunt (350 bar)? Mail uw voorstel dan vóór 16 februari naar wouter.vanderlaak@waterstofnet.eu.

De aanvraagmodaliteiten en de selectieprocedure staan beschreven in dit document.

Onze collega's van WaterstofNet kijken alvast uit naar uw ideeën.

Meer informatie over het Interreg-project Waterstofregio 2.0 vindt u hier.